“Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си!”

Форми на Щастието в спорта и живота.

 от Йордан Ангелов

 

Всеки от нас е мечтал през живота си. През времето сме имали различни мечти. Едни са се сбъдвали, а други не. Големите мечти много рядко се сбъдват, но не можем да оставим да ни мине живота без да пробваме или да опитаме да сбъднем мечтите си. Важен е самия процес да мечтаеш, който те зарежда с положителна енергия и те води към щастието. Щастието донася вътрешно удоволетворение на всеки един човек.

Как всъщност в нашето ежедневие намираме щастието? През живота ми съм открил 5 форми на Щастието, които много трудно се задържат за дълго време и ще споделя с всички Вас.

 

Първа форма на Щастие

Да даваш. Да даваш, но на непознати хора. Така щастието е двойно, а спомена се пази дълго. Тази форма на Щастие е много трудно да се осъществи, защото почти винаги ние даваме на хората които познаваме.

 

Втора форма на Щастие

Да вярваш. Да вярваш в нещо, което правиш или желаеш. Да вярваш в Бог дори. Вярата ти носи Щастие, но идва момент, когато се изпада в крайности.

Тази форма на Щастие е много трудно осъществима без самоконтрол и балансирано поведение.

 

Трета форма на Щастие

Семейството. Най-хубавият и романтичен момент от създаването на семейството е процеса на влюбването с любимия човек. Това е момента на получаване на пълно щастие. Процеса на влюбването ти дава крила и те изпълва с положителна енергия. И аз искам това да продължи вечно, но влюбването преминава в любов, а любовта с времето преминава в приятелство.

 

Четвърта форма на Щастие

Професионална реализация. Да обичаш това, което правиш и да постигнем успех е голямо щастие. Тудното е, когато постигнем успех да го управляваме и задържим. Това е най-трудната част.

Щастието има и своя структура.

1)Да правим всичко с любов 

2)Да работим уверено без да се предаваме

3)Да създаваме приятелства

4)Да сме културни

 

Пета форма на Щастие

Продължавам да търся…

Сигурен съм в съществуването на други форми на Щастие, които не съм открил и съм сигурен, че рано или късно ги открия…!!!

Поздрави от мен и Краля и мечтайте!

RAYAN'22 TWOFIVE - goalkeeper.bg
0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин