Евро течения

от Йордан Ангелов

Имало едно футболно първенство по долното течение на река Дунав. 

Първенството се управлявало от Боянските ливади, които измервали нивото на реките по свой собствен начин без да използват новите технологии, както правели отборите от горното течение на реката. Измерванията най-често ставали „на око“ и били запомняни или записани на ръка. Така качеството било за сметка на количеството,което пък зависело от нивото на реките. Те били подвластни по Евро течение на Женевското езеро. Женевското езеро управлявало и направлявало всички Евро течения на реките, моретата, езерата  и горите участващи в евро турнирите. Женевското езеро организирало Три турнира за всички отбори!

1. Турнира за Големите пари бил много богат и предимно се печелил от отборите по горното течение на реките и за да не могат да участват в него отборите по долното течение на река Дунав от Женевското езеро поставили три предварителни бента(кръга) за отборите!

2. Втория турнир бил този за Малкото пари. И там имало три бента по горното течение, които също били много трудни за преодоляване от малките отбори на долното течение на Реката.

3. Третия турнир бил Турнира за стотинките! Там пари нямало и бентовете били лесни за преодоляване, но и това доста затруднявало отборите от долното течение на Реката.

 

goalkeeper.bg Женевското езеро

Следва продължение…

 

0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин