Вратарски ръкавици за професионалисти

В тази статия за вратарска екипировка ще ви представим най добрите 5 модела на топ брандовете от българския пазар. Всеки един от моделите е изпробван и тестван. Моделите са предназначени за естествена трева с високо качество. 

Всеки един вратар знае, че официалната среща е мястото, където ще бъде забелязан и ще може да покаже възможностите си. Съвременния професионален вратар не прави компромиси с нито един детайл от екипировката си. А вратарските ръкавици са “перлата в короната” за всеки уважаващ се goalkeeper. 

Започваме без да губим време, защото всеки един от моделите е специален и изисква внимание!

 

Номер 5: PM Sport Thracian BG  

Цена: 89лв.                    Цена с промо код GKBG10 : 80лв.

На пето място сме постави модела на PM не само от сантиментална гледна точка ( национални шевици на традиционни Бг одежди), но и заради изключителното му качество неотстъпващо на световните брандове. Ръкавицата е предназначена за официални срещи и е изключително финна и стилна. 

https://goalkeeper.bg/product/pm-sport-thracian-bg/

 

ръкавици за вратари, вратарски ръкавици PM Sport Tracian BG goalkeeper.bg

Номер 4: HO Soccer Guerrero pro roll/negative honour white 

Цена: 120лв.                    Цена с промо код GKBG10 : 108лв.

Ho Soccer ни предостави възможност да изпробваме ръкавицата им от най – висок клас и определено ни впечатли. Професионална ръкавица, предназначена за мъже. Изключително здрава и плътна. Отлично сцепление при мокър терен позволяващ сигурност и спокойствие на вратарите. Подходяща както за официални срещи, така и за технико/тактически тренировки. 

https://goalkeeper.bg/product/ho-soccer-guerrero-pro-roll-negative-honour-white/

goalkeeper.bg HO Soccer GUERRERO PRO ROLL/NEGATIVE HONOUR WHITE

 

 

Номер 3: RG Toride 

Цена: 160лв.                    Цена с промо код GKBG10 : 144лв.

Моделът на RG е уникален със своя дизайн и качество. Дланта е от специален немски латекс предоставен единствено на бранда за този модел. За всякакви атмосферни условия!

Изпробвахме го , както на сух терен, така и на дъжд. Ръкавицата показа отлични качества и топката залепваше за нея. С яркия си червен цвят на външната част, определено ще се забелязвате от всички и ще предизвиквате. Бъдете арогантни и безкомпромисни с този модел, бъдете професионалист!

https://goalkeeper.bg/product/rg-toride-nai-dobrite-bez-shevni-modeli-na-pazara/

goalkeeper.bg RG TORIDE

Номер 2: TWOFIVE Johannesburg’10 

Цена: 149лв.                    Цена с промо код GKBG10 : 134лв.

Определено Испанската марка ни остави без думи, след като сложихме ръкавицата на ръцете си. Както се изрази един наш читател: “извънземни ръкавици”. Плътно прилепваща по ръката, усещате всяка уловена топка. Имате контрол на ситуацията и сте спокойни,  когато топката лети към вас. Професионалистите се доверихме на Johannesburg’10 направете го и вие.

https://goalkeeper.bg/product/twofive-johannesburg10/

goalkeeper.bg TWOFIVE JOHANNESBURG`10

Номер 1: RG BACAN 

Цена: 150лв.                    Цена с промо код GKBG10 : 135лв.

Последния модел от фабриката на RG пристигна при нас веднага след като стъпи на българска земя. Единодушно спечели нашите симпатии и заслужено спечели първото място сред безкомпромисната конкуренция! 

BACAN с неговия нов дизайн и цвят е подходящ за всички професионални вратари. Ръкавицата е тествана на силен снеговалеж и силно наводнен терен, безотказно качество на латекса и отлично сцепление в най – неприятните условия за вратарите. Може да се използва в тренировъчни сесии и официални срещи. 

https://goalkeeper.bg/product/rg-bacan/

goalkeeper.bg RG BACAN new

Ако искате да сте като професионалните вратари доверете се на teamgoalkeeper! 

Може да се свържете с нас, чрез мейл или съобщение, за да ви конслултираме и препоръчаме подходящата за вас вратарска ръкавица!

Дайте най – доброто за себе си!

0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин