Спасяване на Кръга

Една класация от вратари за вратари

Гласувайте за най-доброто спасяване

Подкрепете българският вратар

 

НОВИНИ ИНТЕРВЮТА ТЕНДЕНЦИИ ТУК

[qsm quiz=20]

Спасяване на кръга резултати

 31 ви кръг

Иван Дюлгеров спечели спасяването на 31-ви кръг сред гласувалите читатели на сайта! Спасяването му беше определено от коментарите сред гласувалите като „Спасяване в стил Шампионска лига“! 

Наградата ни, чисто ново тениска от goalkeeper.bg отива при Вероника Няголова, честито!!!

Спасяване на кръга резултати

 30 ти кръг

Безапелационно „номер 1“ за 30-ти кръг в Ефбет лига, според гласувалите на сайта ни е спасяването на Краси Костов срещу Дикенс Назов! Отразеният удар от „огнева зона“ беше подкрепен от рекордния брой гласували 128! Благодарим на всички за активността!

Наградата ни, чисто ново тениска от goalkeeper.bg отива при Наталия Танкова, честито!!!

Спасяване на кръга резултати

 29 ти кръг

Страхотното спасяване в стил Рене Игита донесе на Димитър Шейтанов първата позиция в гласуването на сайта ни goalkeeper.bg! Отлично взетото решение и нестандартно отиграване, при защита на вратата, за реакция с глава беше предпочетено от 85% от читателите на единственият сайт за вратари в България!

Нашата награта на чисто ново тениска от goalkeeper.bg отива при Андон Дончев, честито!!!

Спасяване на кръга резултати

 28 ми кръг

Петър Дебърлиев спечели класацията тази седмица сред читателите на единсвеният сайт за вратари в България goalkeeper.bg! Спасяването на удар от „огнева зона“ срещу Локомотив Сф. донесе на отбора му трите точки, а на него приза за „Най-добро спасяване“ от читателите на goalkeeper.bg! Печеливш тази седмица на специалната тениска GKBG е Виолета Минкова!!!

Спасяване на кръга резултати

 27 ми кръг

Серджио Пат спечели класацията тази седмица сред читателите на единсвеният сайт за вратари в България goalkeeper.bg! Само един глас повече от спасяваето на Димитър Шейтанов, каква надпревара само! Благодарим на всички гласували! Печеливш тази седмица  на специалната тениска GKBG е Мариан Хараламбиев!

Честито !!!

Спасяване на кръга резултати

 26 ти кръг

Динко Хоркаш със спасяването си на удар от „зона за стрелба“ на Атанас Илиев, спечели най-доброто спасяване! Читателите на единсвеният сайт за вратари в България goalkeeper.bg гласуваха и печелившият на специалната тениска GKBG е отново жена!

Честито на Маргарита Миланова!

Спасяване на кръга резултати

 25 ти кръг

Димитър Шейтанов спечели най-доброто спасяване за 25-ти кръг със страхотното спасяване, чрез блок техника! Честито на нашата читателка Димка Иванова, която даде гласа си за „Най-доброто спасяване“ и спечели тениска от goalkeeper.bg!

Спасяване на кръга резултати

 24 ти кръг

Иван Караджов спечели най-много гласове сред участниците в гласуването  на goalkeeper.bg! Спасяването на удара от „зона за стрелба“ му донесе първата позиция с 48 гласа!

Спасяване на кръга резултати

 23 ти кръг

Густаво Бусато спечели надпреварата сред читателите на goalkeeper.bg!Гласувалите за бразилския страж бяха повече от 60!

Спасяване на кръга резултати

 22 ри кръг

Димитър Шейтанов спечели спасяване на кръга след отличната си намеса с блок. Следете рубриката ни всяка седмица! Гласувай и спечели с goalkeeper.bg!

21 ви кръг

Иван Дюлгеров спечели  първото място за най – добро спасяване на 21 кръг след гласувалите на нашия сайт.  Спасяването му срещу Пирин беше най – харесано от читателите ни!

20 ти кръг

Кристиано Фигейредо – Спартак В. спечели първото място за най – добро спасяване на 20 кръг след гласувалите на нашия сайт. Поздравления за нашият потребител Velichka Dobreva гласувал за „Спасяване на седмицата“ – спечели тениска на GKBG!

 

магазин за вратари goalkeeper.bg
0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин