Нашия автор на десетки статии в единственият сайт за вратари в България Йордан Ангелов, получи признание в журналистическата гилдия. Той и статията му “Как се играе футбол- анализ за 90 секунди”, публикувана в goalkeeper.bg на 11 април, участваха в националния конкурс на Dir.bg – “Когато авторите говорят с факти”.

В шестото издание на конкурса за чиста журналистика, участваха над 185 автора с авторски статии. Нашият колега участва в категория “Спорт”. Там наградата спечели Станимира Атанасова от BTV. 

Тя разказа разтърсващата история на състезателя от националния отбор по баскетбол за хора в инвалидни колички Персиян Еленков в материала си „Другите шампиони: Писмо до ТЕБ“.

Националния отбор по баскетбол в инвалидни колички

 

Изключителна чест е за нашата скромна мнения, че участва в най- престижния конкурс за журналистика. Ето какво сподели и представителя ни Йордан Ангелов:

„Самото ни участие със статията си е голям успех! Всички Национални медии,  Евронюз и ние! Блгодаря на goalkeeper.bg, че ми предоставя възможност да изразявам свободно мнението и мислите си. Само напред и нагоре!!!

Ето и една поучителна история  от проф. д-р Ефрем Ефремов, преподавател във факултета по журналистика на СУ „Свети Климент Охридски“: 

“ Ще ви разкажа една кратка история. Един човек носел камъни. На първия ден минал човек и го питал какво прави, той отговорил, че носи камъни. На втория ден друг човек го попитал какво прави, а той отговорил, че си изкарва хляба. На третият ден го попитали същото, а той казал, че строи катедрали. Така е и в журналистиката – има хора, които носят камъни, които си изкарват хляба и които строят катедрали. “

проф. Ефрем Ефремов

Ако статията Ви е била полезна и искате да ни подкрепите, може да го направитев нашия Магазин!

0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин