…Скъпи вратари!

 

Ето ни, готови да започнем втория футболен полусезон и сме повече от щастливи да ви информираме за нашето партньорство с марката най-продавани ръкавици в България. Новата колекция на вратарски ръкавици RG е по-пълна от всякога!

RG имат нови материали, нови технологии, нови кройки и цялата упорита работа, която производителите на  вратарските ръкавици RG са вложили в тази колекция, даде страхотен краен резултат.

goalkeeper.bg и RG Bulgaria сме горди да видим вашите невероятни спасявания от цял свят с RG вратарски ръкавици.

Ето какво казва Рамиро Гонсалес:

Изпълнителен директор на вратарски ръкавици RG

,,Започнахме тази компания, която мечтае да достигне до възможно най-много вратари в света и им предлагаме възможно най-доброто качество на вратарски ръкавици на най-добрата възможна цена.

 

Ръкавиците на RG са нашата страст и като компания стоим зад всяка вратарска ръкавица и всеки дизайн, който правим.

 

Като професионален вратар винаги търсех продукт, който да ме накара да се чувствам комфортно и уверено.

 

По този начин винаги е била наша цел да проектираме ръкавици, които биха предложили това на всеки вратар.

 

Намирането на перфектната вратарска ръкавица винаги е било предизвикателство по време на кариерата ми. Затова сега се ангажирах чрез моята компания да правя дизайни, които ще са  идеални за всеки.

 

От корените на тревата до международната сцена искаме да покажем на света колко: вярваме, чувстваме и знаем какъв добър продукт са вратарските ръкавици RG и какво величие може да постигнат за своите играчи.“

 

Не можем да чакаме, и бързаме да Ви представим колекцията на RG в магазина за вртаратски ръкавици на goalkeeper.bg

 

Започваме с НОВИЯ RG BACAN

Външна и вътрешна страна

Новата цветова комбинация на външната част е излята с 3-милиметров дишащ материал. Заедно с текстурата на сублимацията и невероятния 3D печат както и релефен ефект с висока плътност на долната част, предлагат това изключително качество на ръкавицата, както и високата естетика.

Кройка

Roll Hybrid Cut заедно с подобрения дизайн на тройния слой на палеца, индекса и розовите пръсти, предлагащи невероятно приспособяване на ръцете и повече зона за контакт с топката. Този модел също се радва на удължена длан, която вече подобрява прилягането и сцеплението на дизайна.

Длан

Висококачественият, Superb Pro Contact Black German LaTex Palm, предлага най-доброто сцепление при всякакви условия заедно с голяма издръжливост, силни свойства на задържане и гъвкавост.

 

 

Захващане

Еластичната сменяема каишка с удължен гумен гел осигурява комфорт и стабилност на китката ви, тъй като е много регулируема и удобна. EES: Лесната система за слагане вече е технически подобрена, за да предложи пълна гъвкавост за лесно поставяне и лесно сваляне.

Новия RG AVERSA 2022/2023

Външна и вътрешна страна

Evo Zone Plus. Революционен материал, силно дишащ и със значително еластични характеристики. Въздушната вентилация е повече и дава по-добър процес на охлаждане. Тази гама включва продукти, които произлизат от възобновяеми източници, както и продукти, които включват рециклирани материали, което означава висока обща степен на устойчивост. Evo Zone е резултат от прилагането на авангардна инженерна технология за комфорт.

Кройка

Hybrid Roll Negative. Ново и по-добро приспособяване с ергономична форма и допълнително гъвкаво движение за пръстите.

Длан

4 мм+3 мм черен контакт немски латекс за горно захващане при всякакви метеорологични условия и голяма издръжливост на всички повърхности.

 

 

Захващане

WFS – Wrist Fit System. WFS – Система приспособяваща се към китката, проектирана с уникален начин за коригиране на нуждите на вратарите. Еластичният сменяем контур  има способността да регулира китката, но също така да засили увереността с този нов метод на ергономично инженерство. 

Искате да видите още?

Вижте RG вратарски ръкавици в магазина ни.

goalkeeper.bg & RG Bulgaria вратарски ръкавици

 

За нас е удоволствие да си партнираме с RG вратарски ръкавици България. Ще презентираме всички продукти на марката.

 

0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин