Дългоочакваният UEFA GK A е факт!

 

Курсът организиран от БТШФ започва в края на юни 2024г. Той е последната стъпка в обучението – „Треньор на вратари“ в България. Елитните специалисти ще преминат през едногодишен курс под егидата на UEFA и зоркият поглед на Мартин Томас и Томислав Бутина.

Последната стъпка в обучението и квалификацията на Елитните ни треньори предстои да започне в края на юни, като програмата на курса предвижда стартиращ модул в София. След това треньорите ще бъдат разделени на микро-групи и ще започнат практическото си обучение чрез своите тутори. В едногодишният курс има заложен иновативен модел на обучение, чрез съвместяване на футболен UEFA A лиценз. Така треньорите на вратари ще се обучават екипно с колегите си учещи за Старши треьори в професионалният футбол. Този метод на обучение и квалификация е най-новата методика на УЕФА за обучение на треньори. Като, чрез него се цели работата в екип, разпределяне на отговорности и колективно взимане на решения.

 

  UEFA GK A - goalkeeper.bg

  Съгласно одобрения план от УЕФА „Джира панел“  БТШФ организира първия редовен курс за вратари УЕФА „А“

  Условия за участие в курса:

  I – валиден отборен лиценз УЕФА „В“, УЕФА „А“ или УЕФА „ПРО“

  и валиден лиценз УЕФА „B“ вратари

  II– Минимум 1 /една/ година стаж като треньор на вратари с УЕФА „В“ GK

  III – договор /трудов или граждански/ с футболен клуб, в който работи кандидатът към момента – професионален, детско юношески /елитен/.

  Ако кандидатът не работи към момента прилага договор с ФК, който да удостоверява, че на кандидата ще му бъде осигурена възможност да участва в практическа работа на терена под ръководството на треньор с минимум УЕФА „В“ GK лиценз за вратари през цялото времетраене на курса (името, лиценза на треньора и отбора трябва да бъдат посочени в договора)

  Забележка: Кандидатите трябва да представят два документа от Първото условие /валиден отборен и вратарски лиценз/, един документ от Второто условие /целия си треньорски стаж като треньор на вратари/.

  Пълната информация на предстоящият курс може да прочетете в БТШФ

  “Бъди един от нас, довери се на професионалистите!

   UEFA GK A - goalkeeper.bg БТШФ
   Тибо Куртоа е победителя за сезон 2022 - goalkeeper.bg
   Yokohama'02 TWOGIVE - goalkeeper.bg
   0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин