UEFA GK A!

 

Първият по рода си лиценз за треньори на вратари стартира на 28 юни в София. БТШФ организира курса под егидата на УЕФА. Това е пилотен курс, който ще съвмести обучението на треньори на вратари с това на Старши треньори с UEFA A. 

Курсът за най-елитните специалисти по вратари ще продължи в рамките на една календарна година и ще премине през зоркият мониторинг на УЕФА и отговорниците за Източна Европа – Томислав Бутина и Мартин Томас. 

В курсът бяха приети 16-те най-елитни треньори на вратари в лицето на Здравко Здравков (Лудогорец / национален отбор на България), Тодор Кючуков (Спартак Варна), Стоян Колев (ЦСКА), Николай Куцаров(ЦСКА 1948), Краси Колев, Радостин Станев (Славия), Витомир Вутов, Владимир Манолков (Локомотив Сф.) и др.

 

  goalkeeper.bg- Участниците в курса Уефа А

  Практически наставници на групата ще бъдат гл.ас. Даниел Димов(БТШФ), Илия Иванов(Ботев Пд, тутор УЕФА А), Боян Пейков(Черно Море, тутор УЕФА А). 

  Директорът на треньорската школа доц. Емил Атанасов откри курса с 30 минутна реч и разясни на всички участници високите изисквания на УЕФА към позицията треньор-вратари. 

  Първият модул премина, през теоретични занимания и задачи за микро-групите. Във всяка една микро-група треньорите имат поставени теоретични и практически задачи. Всеки един от участниците в курса получи подарък – топ модел вратарски ръкавици TWOFIVE.

  На следващият модул през месец август в НСА се очаква теория и практика да изнесат, едни от най-добрите треньори на вратари в Европа – Джон Ибарола (Марсилия), Юри Ниймеген(Фейенорд) и Инаки Каня (Арсенал). 

  “Бъди един от нас, довери се на професионалистите!

   Програма модул 1 - УЕФА А Треньор Вратари
   Тибо Куртоа е победителя за сезон 2022 - goalkeeper.bg
   Yokohama'02 TWOGIVE - goalkeeper.bg
   0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин