Женевското езеро организирало Евроречногорско първенство за всички рекигори и езера на Стария континент!

от Йордан Ангелов

За домакин било избрано горното течение на река РейнТам игрищата били много хубави, зелени и всеки искал да играе на тях!
Наближило време да се хвърли жребия, но имало едно условие във всяка група да има най много по три рекиКъм тях се добавяло по едно езеро и по една гора, за да удържа дигите на рекитеПо долното течение на река Дунав не се били класирали повече от 20 години, нито на Световно, нито на Евро речно първенство!

От Боянските ливади свикали Изпълком и решили да назначат приказен герой за технически наблюдател на футболаТой имал опит от наблюдения на футбола по горното течение на река Сенакоето много щяло да помогне в битката за Евро речно първенствоЗа треньор от Боянските ливади поканили бившия наставник на съседната река СаваТози път стратегията била написана на Английскиа не на ръка както обикновенно се правело! Зачакали жребиякоито се теглил на Женевското ЕзероЧакали,чакали и жребия доплавал, отредил следната група:

goalkeeper.bg жребият за Евро 2024

1. Долно течение река Дунав
2. река Сава
3. Езерото Балатон
4. Прибалтика река Неман
5. Черна Гора

Жребия бил много съседски и давал много надежди за класиранеИзградена била и стратегия за всеки мачЗа мача с Черна Гора да се домакинства на стадиона на Лудата Гора които били подписали така наречената Зелена сделка и имали много опит в такива мачовеЗа мачовете с река Сава щяло да се използват знанията на бившият им треньор! Най много трудности се очаквали с голямото езеро Балатонно бил пратен един помощник на оживено кръстовище да следи за кола, която има номер с четири еднакви цифрикоето щяло да гарантира победаИ така всичко било под контрол, но прокобата и лошия късмет от последните минути на всеки мач дебнели от всякъде и оправдания винаги се намиралиДа си пожелаем късмета да е на наша, защото друго освен него не помагало в такива мачове!

goalkeeper.bg Европейската купа

Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна! Целта на статията е да Ви накара да се усмихнете и откъснете от сивото ежедневие!

Поздрави от Краля и от мен Йордан Ангелов, Успех на Българския национален отбор!

0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин