goalkeeper.bg навърши една година

 

Българският и единствен сайт за треньори и вратари навърши една година. Изключително сме щастливи от факта, че споделяме нашите знания, умения и виждания върху футболната игра – в частност най-бързо развиващата се позиция във футбола: „Вратарят“

През тази една година екипът на сайта публикува над 100 статии тясно свързани с вратарската позиция. Направихме дузина ексклузивни интервюта с едни от най-добрите треньори в България и чужбина. Гордеем се и от факта, че всички наши статии са авторски и помагат за развитието на позицията, както сред професионалистите, така също и на подрастващите вратари и техните родители. Ние от екипа на goalkeeper.bg ще продължим възходящата линия и развием още повече нашите идеи свързани с вратарскта позиция.

  Рожден ден - goalkeeper.bg

  goalkeeper.bg, чрез своите треньори по градове има над 30 деца и аматьори, на които помага ежедневно с тренировъчен процес. Може да се доверите на нашите специалисти и доверите развитието на своето дете на Професионални и Лицензирани треньори, който работят по изградена Методика и следват структурирана рамка за развитие на вратари. Екипът ни помага на редица детски турнири и школи, чрез инициативи на екипа и дарения от страна на наши читатели.

  Благодарим на нашите Партньори, които ни помагат за развитието и усъвършенстането на сайта.

  Специални благодарности на creatte.xyz 

  На нашите партньори от Макрон България

  HO SOCCER България и PM Sport българската марка вратарски ръкавици.

  Немските ни приятели от goalkeeping development

  Можем да отбележим и факта, че goalkeeper.bg е ексклузивен дистрибутор на най-новата и бързо развиваща се марка за вратарска екипировка TWOFIVE BG.  Като представители на марката са едни от най-добрите вратари в България.

  Ние вярваме, че развитието е дълъг и труден процес и се надяваме, че с ваша помощ ще продължим с нови сили и енергия. Като ви предоставяме всичко най-актуално, достоверно, авторско и не оставяме нищо скрито пред вас нашите читатели.

  Най-доброто предстои, дерзайте и помнете:

   

  “Бъди един от нас, довери се на професионалистите!

   Тибо Куртоа е победителя за сезон 2022 - goalkeeper.bg
   Yokohama'02 TWOGIVE - goalkeeper.bg
   0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин