Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си.” 

 от Йордан Ангелов

 

Футбол по реката

Футболната болница. Имало едно футболно първенство по долното течение на река Дунав. То не се интересувало от никого, а и никой не се интересувало от него. Първенството се администрирало от Боянските ливади, които били подчинени на Женевското езеро, намиращо се по горното течение на река Дунав.

Не вървял добре футбола управляван от Боянските ливади и те решили да предприемат план за подобрение. Спечели финансиране от Женевското езеро за построяването на Национална спортна болница, където да се лекуват футболистите по правилния начин, за да играят правилният футбол.

И така Футболната болница била готова и били назначени футболни треньори да лекуват пациентите – футболисти по правилният начин.

Разчуло се по долното течение за новата болница и започнали да постъпват пациенти – футболисти за лечение.

Клубовете изпращали футболисти, които започвали специалната програма, но се забелязало, че научени футболисти така и не излизали.

Минало се време и нямало промяна!

Клубовете и феновете започнали да задават въпроси, на които от Боянските ливади не давали отговор.

Започнали да се събират привърженици на футболните отбори пред реанимацията на болницата. Искали обяснения от ръководството защо не излизали футболисти и къде се губели във времето?

Битката за власт БФС - goalkeeper.bg

След няколко часа излезнал Техническият директор и обяснил, че поради липса на концентрация в рамките на 10-15 минути губели всички футболисти -пациенти за момента!

Директора, който притежавал силата на приказен герой тържествено обещал, че до 2 години от болницата ще бъде изписан и първия футболист играещ правилния футбол. За целта по клинична пътека била написана и специална книга-ръководство „Пътят на пациента“. която ще помогне на футболистите да не се губят. В книгата липсвали указания как да се преминава през ВРАТА, но това не било толкова важно за Боянските ливади.

Разсърди ли се Клубовете и техните привърженици и поискали смяна на Президента  на футбола!

Насрочили дата за нов избор и промяна.

Явили се трима основни кандидати да управляват футбола по долното течение на река Дунав.

Най-настоятелни били Тримата приятели, които искали пълна промяна и да окосят Боянските ливади до основа по Английски образец.

Кандидати имало и от една спортна Адвокатска кантора, която щяла да вкара старото ръководство на „топло“ където им било мястото.

Кандидатирал се и Техническия директор които бил и приказен герой. Той нямало да прави резки промени и щял да подаде ръка за обединяване в името на футбола по долното течение на река Дунав.

Какво ще стане ще разберем днес!!!

 Имоло само два варианта: Накрая ще остане само един или „I will be back“

Поздрави от мен и Краля!

TWOFIVE ATLANTA'96 BLACK - goalkeeper.bg

Поздрави от Краля и от мен Йордан Ангелов!

0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин