от team goalkeeper

Франк Какерт SC FREIBURG втори отбор – „Пътят до създаване на новия номер 1 на СК Фрайбург“
Даниел Щреле – Goalkeeper Development
Дилян Илиев – Ботев Пд – „Профил, развитие и интеграция на топ талант в 1-я отбор“

На 20 и 21 март 2023г се проведе международния семинар за треньори на вратари организиран от Дилян Илиев на базата на Ботев Пд. Един от партньорите на семинара беше и единствената платформа за вратари goalkeeper.bg! След повече от годишна пауза на присъствени частни семинара в България се организира семинар, който събра повече от 35 треньори на вратари, методисти и хандбални треньори. Сред участниците личаха имената на няколко треньора от Ефбет лига в лицето на Мартин Митев (Хебър Пз) , Христо Николов (Септември Сф), бившият националитен треньор Георги Шейтанов, главния методист на Спартак Пловдив Митко Джоров. Team goalkeeper беше представен от всички свой членове в лицето на Илия Иванов (ЦСКА София), Николай Куцаров (ЦСКА 1948), Влади Стоянов (Септември Сф) и Боян Пейков (Черно Море). Имаше и доста представители на вратарските школи в България като Владо Манолков, Ивелин Калинчев, Илиян Илчев, Здравко Чавдаров, Венци Богданов, Даниел Бакърджиев и др. На семинара присъства и собственикът на вратарската екипировка PM sportПламен Младенов.

  goalkeeper.bg Международен семинар Ден 1

  Международния семинар се проведе в 2 дни като всеки един от тях беше разделен на две части. Всеки от гостите имаше възможност да присъства на теоретични презентации и 4 практически тренировки, като задаването на отворени въпроси направи семинара истинско интерактивно занимание.

  Ден 1 – преди обяд

  Семинара беше открит от треньора на втория отбор на SC FREIBURG Франк Какерт.
  Франк ни запозна с цялостната философия на работа в легендарния немски клуб
  . Работата му с топ вратарите от Бундеслигата в лицето на Ян Зомер, Кобел и младата надежда на Фрайбург Ноа Атуболо, който записа своя дебют в Лига Европа и се очаква да замени на титулярната позиция Марк Флекен за следващия сезон.
  На въпрос от team goalkeeper: Разкажете ни за един ваш седмичен микроцикъл в мачове период ? Специалистът отговори: имаме изграден план на работа като при официален мач в събота – неделя е възстановителен ден за основния вратар, за останалите двама кондиционна тренировка. Понеделник (Ден+2) е почивен ден за всички. Вторник имаме двуразово занимание, като сутрешната тренировка е с кондиционен характер, а следобяд Т/Т. Сряда Т/Т, четвъртък Т/Т „защита на зона“. За петък тренировката преди официалния мач е с насоченост към предстоящият противник.
  В практическото занимание Франк демонстрира типичната методика на Германската федерация и структура на тренировката.

   Франк Какерт и Боян Пейков goalkeeper.bg
   Франк Какерт и Боян Пейков goalkeeper.bg
   goalkeeper.bg Франк Какерт

   Ден 1 – След обяд

   Следобедния ден започна доста интересно като пръв презентира Даниел Щреле от Goalkeeper development. Той представи цялостната концепция на сайта и по детайлно работата със софтуера за анализ на игрови действия от страна на вратарите. Също наблегна и обясни базата данни, която предоставя немската платформа. Ексклузивно за Българските треньори до края на месеца има оферта с -25% чрез промо код BGR, на която може да се възползвате и от нашият сайт.

    

    goalkeeping-development I goalkeeper.bg

    Ден 1 – След обяд

    В заключителната част на деня завърши организаторът на Семинара, главния треньор в Ботев Пд Дилян Илиев. Той презентира темата: „Профил, развитие и интеграция на топ талант в първия отбор”. Като обясни за структурата на работа и изискванията към треньорите на вратари и вратарите в школата на пловдивския клуб.

    На въпрос от team goalkeeper : кога ще видим на вратата на Ботев талант от школата на клуба, изграден изцяло в клуба?!
    Специалистът отговори изчерпателно, за очакванията и амбициите, както на ръководството, така и неговите за вратарският пост.

    В практическата част , той наблегна на комплексна тренировка, която може да видите във видеото.

    Очаквайте Ден 2 – от Международен семинар за треньори на вратари….

     

     Ако статията Ви е била полезна, цените нашата работа и желаете още качествено съдържание, ще се радваме да ни подкрепите!

     Вижте нашите предложения goalkeeper.bg, вратарски книги, вратарски ръкавици, вратарски семинари
     0
      0
      Количка
      Количката е празнаВърни се в магазин