от team goalkeeper

В школата на ПФК „Черно Море“ се проведе вратарски ден, в който взеха участие 14 вратари от академията на клуба от различните възрасти. Организатор и ръководител на събитието беше главния треньор вратари на клуба Боян Пейков. В тренировката му помагаха и двамата вратари на представителния отбор Георги Георгиев и Галин Григоров.

goalkeeper.bg Вратарите от първия отбор се включиха в заниманието

Преди началото на събитието младите вратари получиха чифт вратарски ръкавици от единствената българска марка PM SPORT. Ръкавиците бяха предоставени от собственикът на марката Пламен Младенов с найдобри пожелания, бъдеща съвместна работа и сътрудничество.

  ръкавици за вратари, вратарски ръкавици PM Sport Tracian BG goalkeeper.bg

  Вратарите бяха разделими на 3 групи от по 4-5 вратаря.
  Най големите вратари – 2005 (втори отбор) 2007 (елитна U17) тренираха под ръководство на националния вратар Георги Георгиев, който им показa нагледно изпълнението на основни технически елементи от играта на съвремения вратар.

  Вратарите от (елитна U15 и 14 годишните) работеха с младата надежда на клуба Галин Григоров, който енергично и методически показваше упражненията зададени от главния треньор преди тренировката.

  С най малките вратари (U10-12) работи главния треньор Боян Пейков, който е и тутор към БТШФ. Вратарите от малката група, работеха тема специализирана за тяхната възраст като внимателно слушаха и изпълняваха техническите вратарски упражнения.

   goalkeeper.bg Вратарите от школата

   Тренировката за най-големите завърши със ситуативно (игрово) комплексно упражнение, на което се наблегна върху тактическото позициониране, офанзивна игра , преход в защитни действия (на зоната при флангово подаване) и защита на вратата на удари от близка дистанция (огнева зона).

   Събитието беше изгледано от директора на школата на моряцитеСтанислав Стоянов и треньорите на елитните възрасти при децата.

   Вратарският ден е честа практика в клуба и определено зарежда и поощрява както децата и юношите, така и професионалните вратари! Вратарите останаха много доволни от вратарските ръкавици на PM Sport, като не пропуснаха да си направят снимки и да разпитат Георги Георгиев за незабравения му мач във Флоренция срещу отбора на Италия. Жоро разказа на младите вратари емоцията, която е изпитал срещу Световния шампион и отличното представяне, което направи!

    goalkeeper.bg Най-големите вратари от школата

    Благодарим на колегите от VSport и лично на Ивайло Борисов за предоставения снимков материл. Може да изгледате цялата тренировка във видеото.

    Ако статията Ви е била полезна, цените нашата работа и желаете още качествено съдържание, ще се радваме да ни подкрепите!

    Вижте нашите предложения goalkeeper.bg, вратарски книги, вратарски ръкавици, вратарски семинари
    0
     0
     Количка
     Количката е празнаВърни се в магазин