За зимни условия

Подрастващите вратари е важно да знаят, че не винаги най – скъпият продукт е най – подходящ!

Вратарската ръкавица е неизменна част от екипировката на съвременния вратар. С многообразието на пазара подрастващите млади вратари често бъдат подвеждани от некачествени продукти на висока цена. Целта на тази статия е да насочим децата, подрастващите и техните родители да направят най – правилния и финансово достъпен избор на модел вратарка ръкавица.

В Начало на новия сезон, в началото на новата година сме затрупани от всевъзможни модели на пазара. Ние от екипа на goalkeeper.bg избрахме за Вас най – достъпните вратарски ръкавици на българския пазар за зимни условия в ценова гама от 65лв. до 99лв. Ръкавиците са с най – добри показатели съотношение цена/качество!

 

Номер 5: TWOFIVE SALZBURG`08 

Цена: 75лв.                    Цена с промо код GKBG10 : 67лв.

Най – новата марка на пазара в България TWOFIVE представя изключителен модел направен за професионалисти, на цена достъпна за всеки джоб. Стилна с изцяло черна длан, подходяща за зимни условия и кални терени. Подходяща за изкуствена трева, отлично сцепление позволяващо контрол на топката при всякакви атмосферни условия.

https://goalkeeper.bg/product/twofive-salzburg08-vratarski-rakavici/

goalkeeper.bg TWOFIVE SALZBURG`08

Номер 4: RG ASPRO FLUO

Цена: 90лв.                    Цена с промо код GKBG10 : 81лв.

Моделът на световния гигант RG влезна на българския пазар с гръм и трясък. С ексцентричния си външен дизайн и цвят ( коралово жълто) . Ръкавици предназначени за деца и подрастващи, които ежедневно тренират на изкуствен терен. Дебелина 4мм латекс + 4мм пяна, устойчивост – висока. За екстремни натоварвания. Време на ползване 4-6 месеца* ( *според техническите възможности на вратаря)

https://goalkeeper.bg/product/rg-aspro/

goalkeeper.bg RG Aspro Fluo

Номер 3: HO SOCCER AERIAL NEGATIVE GALAXY BLACKOUT

Цена: 65лв.                    Цена с промо код GKBG10 : 58,50лв.

Испанската марка HO Soccer е доказала през годините на българските вратари, че може да бъдат сигурни в ръкавицата, която купуват. Вратарска ръкавици направена за професионални вратари, която се използва от аматьори и деца поради нейната достъпност. Със закупуване на само 2 чифта вратарят може да изиграе целия предстоящ сезон до летните месеци. Здрава, изчистена и семпла Galaxy Blackout ви дава това, което е необходимо за да бъдете истински професионалисти и да изглеждате стилно!

https://goalkeeper.bg/product/ho-soccer-aerial-negative-galaxy-blackout-vratarski-ramavici/

goalkeeper.bg AERIAL NEGATIVE GALAXY BLACKOUT

Номер 2: RG ASPRO 4TRAIN

Цена: 70лв.                    Цена с промо код GKBG10 : 63лв.

В подножието на върха RG дава най – доброто на децата и младежите с отличната си ръкавица ASPRO 4TRAIN. С подобрено прилягане и по добре усещане на ръката.  Вратарката ръкавица ще ви накара да забравите всичко друго, което сте слагали върху ръцете си. Естествен захват на топката , улесняваш подрастващите вратари. С 10 премахващи се протектора на пръстите , ръкавицата предпазва младите вратари от неприятни контузии на ръцете. Детските ръце не са укрепнали и се нуждаят от допълнителна защита. Чудесен избор в съотношение цена/качество!

https://goalkeeper.bg/product/rg-aspro-4train-vratarski-rakavici/

goalkeeper.bg RG Aspro 4train

Номер 1: PM SPORT OCTOBLACK

Цена: 99лв.                    Цена с промо код GKBG10 : 89лв.

Българската марка ръкавици произведе своя най нов модел Octoblack, който определено спечели оспорваната битка с най -добрите! 

Ръкавицата е изцяло съобразена с нуждите на българските вратари, техните изисквания и нужди. Професионалния Octoblack е достъпен за всички. Използвайте го както в тренировките , така също и в официалните мачове. Бъдете професионалисти на достъпна цена и не правете компромиси с  качеството!

https://goalkeeper.bg/product/pm-sport-octoblack-vratarski-rakavici/

Доверете се на teamgoalkeeper.bg 

PM SPORT Octoblack goalkeeper.bg vratarski rykavici

Очаквайте скоро Топ 5 на най-добрите вратарски ръкавици на Бг пазар…

0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин