Лято 2023

В тази статия, сме ви подготвили най-предпочитаните вратарски ръкавици от потребителите на нашия сайт за лято 2023. Допитването е направено, чрез анонимна анкета на повече от 100 вратари и родители!

През горещите летни месеци избора на подходяща „дишаща“ вратарска ръкавица е от основно значение за комфорта на вратарите. Много често избора на неподходящият модел води до дискомфорт и прекомерно изпотяване на дланта. С многообразието на пазара все повече млади вратари и техните родители често бъдат подвеждани от некачествени продукти на висока цена. Целта на тази статия е да насочим децата, подрастващите и техните родители да направят най – практичният избор на модел вратарка ръкавица.

В Начало на летния сезон, ние от екипа на goalkeeper.bg направихме и пуснахме сред нашите читатели и клиенти анонимна анкета от 5 въпроса, която всеки можеше да отговори доброволно.

Целта на анкетата беше да съберем вашето мнение и максимално да улесним всички, които все още не са сигурни в избора си на лятна ръкавица.

 

 

 PM Sport NERO 1

Цена: 70лв.  

Nero 1 е предпоследният модел в каталога на българските ръкавици Октопод. Това е класическа ръкавици, направена за всякакви атмосферни условия. Изключително лека и с вентилационни мини отвори на всеки пръст. Моделът е определен сред нашите читатели, като един от най-добрите за изкуствен терен в летни условия. Черната му повърхност помага за по дълготрайно използване без особено големи грижи. Латекс – 4мм GIGA GRIP PRO + 3мм пяна дават допълнителна сигурност на вратарите! Ръкавицата е лека и много еластична, което подпомага нейната поддръжка.

Може да разгледате модела тук

goalkeeper.bg pm sport nero1 вратарски ръкавици (2)

 

 

TWOFIVE KOBE’02

Цена: 108лв.

Моделът на TWOFIVE беше пуснат на българският пазар преди по малко от месец и определено се превърна в хит! Със своя Hybrid Roll-Negative на дланта и 4мм. Немски OsmoGrip латекс. Моделът е подходящ за подраставщи вратари тъй като се предлага и в междиният размер 8, който е преходен между юношеските и мъжки размери. Ръкавиците са подходящи за летни условия със своя дизайн и улекотена версия. Другият най-важен компонент е продълговатото тяло на китката, което обхваща плътно ръката и допринася за усещане на комфорт и стабилност. Много добри за тревна настилка. Лесни за поддръжка. Подходящи за ежедневни тренировки в горещите дни!

Може да разгледате модела тук

TWOFIVE KOBE'02 goalkeeper.bg

RG AVERSA 23/24

Цена: 160лв.                   

Топ модела на RG, който може да видите на ръцете на най-добрите вратари в България е направен изцяло за летния период. Изцяло бял, той ще се впише във всеки един ваш екип. Със своята Hybrid Roll Negative кройка на дланта с ергономична повърхност и допълнителна гъвкавост при движение на пръстите модела създава усещане за перфектност. 4мм. + 3мм. немски латекс за топ сцепление и издръжливост дори и на мокри терени! Всички вратари знаем, че при професионалните срещи по футбол терените биват поливане с вода непосредствено преди загрявката и преди началото на мача. Затова е препоръчително да избирате своите модели и в зависимост от този аспект. Моделът е наличен от размер 7 за юноши до размер 11 за национални вратари.

Може да разгледате модела тук

goalkeeper.bg RG AVERSA NEW WHITE 2023/24

TWOFIVE LOS ANGELES’94

Цена: 149лв.   

Моделът на TWOFIVE посветен на Световното първенство през 1994г. в САЩ е ембематичен за българският пазар. Няма вратар и футболен деятел, който не е чувал за прословутото лято през 94-та година. В адските жеги в щатите вратарските ръкавици са били в съвсем различен вид. Сега 30-сет години по късно моделът разбива всякакви скептични очаквания, като търсенето му е в огромни бройки. Модел на вътрешната част дланта: ErgoRoll  ⚪️ Латекс: 4мм. Немски OsmoGrip с мемори пяна ⚪️ Външна част: Неопрен с 3D подсилващ латекс / дишащо тяло ⚪️ Китка: еластична Strap каишка. Дишащото тяло на ръкавицата позволява перманента вентилация на ръката. Плътно прилепващата му част около китката, затваря ръката от горната страна и комфорта е перфектен. Отличен на суха настилка, лесен за поддръжка и отлично пасващ на всеки вратарски екип.

Може да разгледате модела тук

TWOFIVE LOS ANGELES'94 goalkeeper.bg

RG ASPRO BLACK NEW

Цена: 90лв.                  

Най-продаваната ръкавица в България! Класическият модел на RG е фаворит на голяма част от читателите на сайта ни. Със своите 105 грама ръкавицата е изключително лека и удобна. Подходяща е за всякакъв вид ръка, като се предлага в размери от 4 до 11. Атмосферните условия нямат да ви притесняват, когато имате Aspro Black на ръцете си. Ръкавиците са тествани на 40 градуса на въздуха при изкустен терен и дадоха отлични резултати. Дори и летния дъжд не може да попречи на Aspro да покаже пълния си потенциал. Със своята Fix fitt технология на пръстите улеснява ловенето на топката както при високи температури и при проливен дъжд. Както и при останалите черни ръкавици тя е лесна за поддръжка и най-вече много издръжлива. Подходяща за ежедневна употреба!

Може да разгледате модела тук

goalkeeper.bg ASPRO BLACK NEW

Разгледайте и останалите модели на марките, които предлагаме в нашия Магазин! Може да се възползвате и от нашата безплатна консултация за вратарска екипировка!

0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин