Вратарски ръкавици за зимни условия

 Преди започване на зимния период всеки един от нас е поставен пред дилемата: Кои точно вратарски ръкавици да използвам в студените зимни дни?!

Както всички знаем, зимните месеци в България не са едни от най-благоприятните за футбол. Времето е доста студено, като температурата падна под нулата и естествените терени в повечето случай замръзват. Дъждът е ежедневие, а калните и мокри терени са предизвикателство за всеки вратар. 

Само ние вратарите знаем, че в трудни моменти може да разчитаме единствено на себе си и своята вратарска ръкавица. Затова и избора е изключително важен! 

Ние от team goalkeeperbg сме ви приготвили едни от най-подходящите модели за студените зимни дни и леденият вятър. 

Едно от най-важните неща по време на тренировъчните сесии, официални и контролни футболни срещи е тялото и респективно ръцете ни да не изстиват и да са постоянно топли за да бъдем ефективни! 

Тук идва и въпроса: подходящи ли са вратарските ръкавици, които използваме през летните месеци?!

Отговора е категорично не! 

Латекса, които се използва при повечето модели предназначени за пролетно-летния футболен сезон са за предимно суха топка и сух терен! От тук идва и самата дебелина на ръкавицата. Като добавим и вентилационните микро отвори, които са направени за да може ръката ни да “диша” и влиза въздух, когато ни е горещо можем сами да си дадем равносметка, че ръкавиците няма как да бъде ефективна в зимния период! 

Следователно си задаваме въпроса: Кои всъщност модели са подходящи за зимния период и ще имам ли сцепление с топката?

Ще мога ли да бъда сигурен, когато ловя топката? Все още има мнения, че вратарската ръкавица не е от значение и едва ли не може и без нея! Това са изключително архаични и остарели сентенции, които се използваха през миналия век, когато футбола беше на друго ниво. Със съвременните технологии и ежегодно променящите се футболни топки , вратарската ръкавица достигна до едно почти перфектно ниво. Което позволява на вратарите да чувстват комфорт и да бъдат сигурни, когато ловят топката независимо от условията навън. 

 

Подготвили сме ви няколко модела, с които да улесним Вашият избор

 

TWOFIVE NEW YORK’94

Цена: 149лв  

Хибридна вратарска ръкавица направена изцяло за есенно-зимния период. Модел на вътрешната част: NEGATIVE FINGERTIP CUT. Латекс от 4мм. Испански OsmoGrip + мемори пяна  позволяващ ръкавицата да прилегне максимално ефективно върху ръката. Дебелината на ръкавицата я прави изключително подходяща за студените дни. Външна част: Неопрен с 3D подсилващ латекс. Латексово покритие и на задната част от пръстите за най-добрия контрол. Подходящи за изкуствен терен. Със своя изцяло черен дизайн и латекс модела е лесен за поддръжка. Издръжливост на латексово покритие между 10-12 седмици.

Може да разгледате модела тук

TWOFIVE NEW YORK'94 goalkeeper.bg

 

HO SOCCER GUERRERO PRO

Цена: 120лв.

Моделът на HO Soccer излезе на българският пазар преди броени дни. Той е предназначен за зимния период със своята 4 мм AQUAFORMULA латексова формула + 3 мм пяна. Моделът е подходящ за професионални вратари и аматьори, които искат да са сигурни в своите вратарски ръкавици. Затварянето на китката е с класически 9см. маншет позволяваш регулиране на натиска върху ръката. Изключително лесен за поддръжка и ежедневно ползване.

Може да разгледате модела тук

HO Soccer Guerrero Pro Negative Honour Blackout - goalkeeper.bg

PM SPORT HAPALO

Цена: 110лв.                   

Българската марка за вратарски ръкавици PM Sport извади на пазара, преди началото на зимния период своя нов Октопод. Hapalo е най-отровният октопод съществуващ в морският свят. Не случайно името е избрано, тъй като ръкавицата е за мокър и зимен терен. 4мм латекс Touch Pro + 4мм пяна. Двойно обвиваща ластична каишка. Punch zone за сигурно боксиране. Горна част с уникална неопренова материя. Negativ cut.

Може да разгледате модела тук

PM Sport HAPALO - goalkeeper.bg

TWOFIVE LUSAIL’22

Цена: 99лв.   

Моделът на TWOFIVE посветен на Световното първенство през 2022г. в Катар е ембематичен за българският пазар. Може би не ви се вярва, че може да има вратарска ръкавица в средният диапаозон, под границата от 100 лева, но да Lusail’22 е точно този модел. Класически Ergoroll с максимално латексово покритие от 4mm Испански OsmoGrip латекс с изключително чувство за мекота и комфорт. Външна част: Неопрен с 3D подсилващ латекс за по-добър контрол и боксиране на топката. Еластична традиционна каишка с две точки на залепяне. Премахващи се протектори за по голяма сигурност и защита от контузии. И не забравяйте, когато използвате протектори в своите ръкавици е препоръчително да всемете един размер по-големи от обичайният Ви!

Може да разгледате модела тук

LUSAIL'22 - goalkeeper.bg

HO SOCCER KONSTRUKTOR PRO NG

Цена: 140лв.                  

Топ моделът на HO Soccer. Konstruktor Pro NG Hazard Blue е с  3 мм. LIME PREMIERSOFT латекс + 3 мм. пяна. ШЕВ –  Отрицателен, с ергономична конструкция на ръкавицата и обвивка на палеца. Задна част 4 мм. синтетичен латекс, много мек и удобен. Тяло и затваряне на китката, благодарение на новата си голяма площ от еластично велкро на гърба и независимата си еластична каишка също с велкро, този модел позволява множество възможности за регулиране да бъдат адаптирани, за да паснат на ръкавицата по напълно персонализиран начин. Революционна система: MULTI FIT, приложена към този модел със или без каишка за затваряне.

Може да разгледате модела тук

HO SOCCER KONSTRIKTOR PRO NG HAZARD BLUE - goalkeeper.bg

TWOFIVE ATLANTA’96 

Цена: 139лв.   

За финал сме Ви остави ръкавицата, която впечатли всички нас професионални вратари и треньори. Най-доброто на българският пазар за мокър терен и зимния условия. Моделът е единсвтеният, който се предлага в две разцветки. Класически изцяло бял и изкрящо розово, предназначен както за деца, така за момичета. Класически Ergoroll с максимално латексово покритие от 3,5mm Испански OsmoGrip латекс с изключително чувство за мекота и комфорт. С патентованият си вътрешен гел против приплъзване за ограничаване на микродвиженията на ръката вътре в ръкавицата. Те залепват за ръцете на вратарите и ловенето на мокра и тежка топка става лесна задача.

Най-добрите вратари на България избраха TWOFIVE, направете го и ВИЕ!!!

Може да разгледате модела тук

TWOFIVE ATLANTA'96 WHITE PRO - goalkeeper.bg
TWOFIVE ATLANTA'96 PRO - goalkeeper.bg

Разгледайте и останалите модели на марките, които предлагаме в нашия Магазин! Може да се възползвате и от нашата безплатна консултация за вратарска екипировка!

0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин