goalkeeper.bg сключи ново партньорство с една от водещите футболни школи FC GRAND PRO

 

Футболният клуб е един от най-бързо развиващите се в град Варна. 

През септември 2019 година Валентин Веселинов основава ФК „Гранд Про“. Основната задача пред Веселинов е  ФК „Гранд Про“ да изграждат млади футболни таланти, който да бъдат отлично подготвени за професионалният футбол. 

С помоща на лицензирани треньори имащи богат опит, те развиват футболните качества на децата и осигуряват място за развитие на най-високо ниво във Футбола. Клубът има момчета и момичета от 4 до 15 годишна възраст. Футболен клуб Гранд Про е частна дестка футболна школа. В нея треньорите откриват и развиват както спортните, така също физически и психологически качества в младите спортисти.

Всички деца участват в множество турнири и първенства. Като клуб оганизират силни турнири в цялата страна, някои от които и международни под егидата на община Варна и БФС.

Към монета в клуба има над 150 деца, а още по-интересно е да се отбележи, че има и девически отбор. Този отбор е съставен от девойки до 15 годишна възраст, които в момента се състезават от името на футболният клуб „Черно море“.

  Гранд Про - goalkeeper.bg

  В клуба има над десет дечица на позицията вратар, някой от които и момичета. С тях работи безвъзмезно Искрен Иванов, бивш страж на Добруджа и родител на едно от най-талантливите деца в набор 2013г.

  goalkeeperbg ще помогне за развитието на вратарската позиция в клуба. Всички деца – вратари ще получат вратарски ръкавици от най-новата и качествена марка за вратарска екипировка TWOFIVE. Всяко едно от децата ще разполага и със собствен Промо код за отстъпки в нашият магазин за вратари.

  Вратарите на клуба също така ще имат възможност да тренират с един от нашите треньори за индивидуална вратарска подготовка в град Варна Христо Николов – Бучи.

   Вратарска екипировка Macron

    

   “Бъди един от нас, довери се на професионалистите!

    TWOFIVE ATLANTA'96 WHITE PRO - goalkeeper.bg
    0
     0
     Количка
     Количката е празнаВърни се в магазин