от team goalkeeper

Обучение за треньори с Маартен Артс  

На 24 и 25 юни в столицата се проведе международния семинар “Обучение за треньори” организиран от мениджърска агенция Euro Play с партньорството на goalkeeper.bg

Гост лектор беше световно известният нидерландец Маартен Артц с богата дългогодишна кариера. (специалното интервю с Маартен може да прочетете тук). Във Висшето транспортно училище, където се проведе семинара се събраха повече от 20 лицензирани треньори! Всички еродирани специалисти бяха впечатлени от професионализма и отворената дискусия на теми като: 

-технико/тактическа подготовка на вратаря 

-вратарски скаутинг и селекция 

-анализ на мач 

-интеграция на вратаря в отборната работа 

-отборна игра при статични положения

-практическа част 

  Част от участниците в Семинара goalkeeper.bg

  Двудневния семинар остави отлични впечатления и е основа за следващите семинара и лицензи на УЕФА. Маартен е сътрудник и главен скаут към Белгийската футболна федерация, като откликна на поканата за 2024г., когато ще се проведат и следващите „UEFA A GK“  и „UEFA B GK лиценз. 

  Отборът на Витоша 13 помогна за практическата част с отбора си до 15 години, които слушаха в захлас легендата във вратарството!

  Семинарът приключи с обща снимка и подаръци – Сертификат от Маартен и неговият диск, който може да откриете наличен в нашия магазин!

  Може да видите видео от Ден 1 и Ден 2 в линковете под статията!

   GK DVD Maarten Arts
   Ако статията Ви е била полезна, цените нашата работа и желаете още качествено съдържание, ще се радваме да ни подкрепите!

   PM Sport Bianco goalkeeper.bg
   Вижте нашите предложения goalkeeper.bg, вратарски книги, вратарски ръкавици, вратарски семинари
   0
    0
    Количка
    Количката е празнаВърни се в магазин