Вратари

в статията ще Ви запознаем малко по детайлно с единствената на пазара българска марка за вратарски ръкавици. Повечето от вас най – вероятно вече са изпробвали моделите на „Октопода“, но нека Ви разкажем повече! 

Pm sport стартира на 1 юли 2020г. с своя пръв модел Octogrip. И вече трета години е рамо до рамо на пазара за вратарска екипировка със световните брандове. 

Собственикът на PМ е Пламен Младенов – бивш вратар на Марек Дупница и настоящ треньор на вратарите. Започва своето смело начинание с ясната идея, че конкуренцията на пазара за вратарски ръкавици е огромна. Въпреки това успява да наложи Октопода и той става разпознаваем сред всички вратари в България. 

В момента марката разполага с 6 модела на изключително ниво съотношение цена / качество.

Ето какво казва Пламен Младенов:

Собственик на вратарски ръкавици PM SPORT:

,,Това беше моя сбъдната мечта. Преди това съм разработвал и разпространявал други марки и винаги съм мечтал да си имам моя собствена. Първия модел е PM Sport Octogrip. Благодарение на приятели, познати и колеги във вратарството успяхме да стартираме добре и в момента продължавам да доразвивам марката, като се старая всеки модел да е по-добър от предходния.“

 

От ранна детска възраст се запалих по вратарството, тъй като това е специфичен пост, за който се изискват много повече умения от тези на полевите играчи.  Много по-стабилна психика и много по-добра подготовка. Първите ми ръкавици бяха зимни (за ски) и тогава не съм предполагал, че ще имам възможността в даден момент да разполагам със стотици чифтове. Обиколил съм различни отбори във втора и трета лига преди да се установя в Марек. Там съм от 12 години и съм играл с отбора на всичко нива, на българския футбол от А окръжна група до Първа лига. Станах малко по-разпознаваем през 2019 година с участието си в риалити формата „Игри на волята“, където успях да изпитам както физическите си качества, така и психическата си подготвна и ниво.

Може да разгледате всички модели на PM в магазина за вртаратски ръкавици на goalkeeper.bg

goalkeeper.bg Пламен Младенов - Октопода

PM SPORT THRACIAN BG 

 

 

e моделът,  който сме разглеждали и в други наши статии: „Най – добрите вратарски ръкавици, за професионалисти“.

Интересното при него е дизайна на външната част на ръкавицата: Традиционни български шевици. И така наречения Negative Cut от вътрешната страна. Този модел позволява на вратарите по добро усещане и контакт с топката. 

Може да го поръчате от Магазин ,във всички размери!

goalkeeper.bg вратарите в националните гарнитури използват PM SPORT
Намаление

PM SPORT OCTOGRIP 

Описание на модела

Класическия модел на марката. Един от най – разпознаваемите и купувани продукти. Характерното при него е здравината на латекса , което ще ви позволи да го използвате ежедневно за по дълъг период от време.

 • Внимавайте как поддържате вашите ръкавици, не ги перете в пералня и сушилня!
 • Прането на вратарски ръкавици е само ръчно с гореща вода , подсушете с хавлия!
goalkeeper.bg децата обичат PM

 

Захващане

Система приспособяваща се към китката, проектирана с уникален начин за коригиране на нуждите на вратарите. Еластичният сменяем контур  има способността да регулира китката, но също така да засили увереността с този нов метод.

PM SPORT AQUA 

Описание на модела

Както всичко световни марки, така също и PM има своя модел за тежки атмосферни условия (проливен дъжд / снеговалеж). Именно в такива условия, може да разберете дали наистина една ръкавица “става” или всичко е поредното разочарование и хвърлени пари на вятъра. Ние от goalkeeper.bg  изпробвахме модела и сме впачатлени от качеството и сцеплението, което предлага при наводнен терен и тежка топка.

вратарски ръкавици PM Sport Aqua goalkeeper.bg
gift_card__goalkeeper

PM SPORT THRASIAN

Дизайнерки модел на достъпна цена. Виж цените на останилите бранове и сравни. 

Червеният Октопод ще ви даде нужното самочувствие както със своя външен вид и модерен дизайн, така и с качеството на латекса. Ластичните каишки характерни за моделите на марката регулират затягането в областта на китката, което е едно от най – важните приспособления във вратарската ръкавица.

goalkeeper.bg Първата българска марка вратарски ръкавици

PM SPORT OCTOBLACK

OCTOBLACK спечели приза за най – достъпна вратарска ръкавица на Бг пазар на цена до 100лв. Само това може да Ви подскаже качеството на модела. Все повече професионални вратари използват модела, тъй като е плътен и позволява отразяването на силни и динамични удари. Жълтият цвят е още една добавка към дизайна на модела и е отличен завършек на така модерния вратарски екип в жълтеникав / черен цвят.

goalkeeper.bg професионалните вратари използват PM SPORT

PM SPORT NERO 1

Излезе на пазара в началото на месец март. Най – новия модел на марката ще Ви даде всичко необходимо. Подходящ за изкуствени терени. Моделът е насочен към всички вратари играещи и трениращи на изкусвена / синтетична настилка. Подсилена вътрешна част, ще ви дава повече здравина. Изцяло черния му дизайн позволява лесна поддръжка. Непретенциозен, може да го използвате ежедневно!

 

 •  Дръжте вашите вратарски въкавици леко влажни. Не оставяйте ръкавицата да изсъхне напълно, тъй като латекса е материал, който има нужда от влажност. 
 • Не се колебайте да се свържете с екипа ни за консултация и препоръка! 
 • Ние сме винаги на среща, за да ви помогнем!

 

За нас е удоволствие да си партнираме с PM SPORT първите вратарски ръкавици – България.

0
  0
  Количка
  Количката е празнаВърни се в магазин